.

.

Pengikut

My Birthday

Allahuma solli 'Ala Muhammad...
Alhamdulillah...
Ucapan syukur yang tidak terhingga sbb Allah masih lagi memberi peluang untuk hidup di atas muka bumiNya dan hirup udara yang segar..InshaAllah

Hurm, Alhamdulillah...
19 Jun 2014
Merupakan hari lahir ku yang ke-21 tahun..
Sedar xsedar...makin meningkat umur..walaupun saiz badan xmeningkat..
Alhamdulillah..diberi umur sehingga hari ini dan diberi lagi untuk menukmati 2 nikmat yang terbesar iaitu nikmat iman dan nikmat islam..Allahu..

Bersempena dengan umur ku yang ke 21 tahun ni..
Banyak benda aku nak minta..sbb makin dewasa makin kita mengetahui bagaimana atau cara atau jalan untuk menempuh hari yang seterusnya..

Antaranya:-
@ mendoakan agar segala amal semasa hidup selama 21 tahun ini..di Redhai Allah.
@ mendoakan agar menjauhkan aku dari azab kubur dan masukkan aku ke dalam syurga.
@ Agar aku mendapat suami yang soleh dan musleh yang mampu untuk membawa aku dan keluarga yang bakal dibina. Keluarga yang Sakinah, Mawaddah dan Rahmah.. 
@ Agar aku berjaya di dunia dan di akhirat..sentiasa membawa imej Islam di mana saja aku berada.

dan banyak lagi..itu adalah antara perkara yang terbesar.. :)


Alhamdulillah...
Birthday kali ini,, tidak lah seperti sebelum2 ni..
tapi aku tetap bersyukur masih ada teman yang sudi meneman walaupun sudah bergelar isteri..
Jazakillah khair sahabat hingga ke syurga...
Agak sedih sebenarnya..kehilangan "best partner"..
Allah kan Maha Adil.
InshaAllah, aku pun akan dapat juga "best partner" yang lain..hehe

Hanya "simple" sahaja..tapi sungguh bermakna..
kek indulgent dari Secret Recipe..
*mahal tuuu...
Kitorang ber"dating" di tepi sungai.. *sweet x?? hihi

InshaAllah, segala kenangan bukan sahaja di tulis dalam blog ini, malah di abdikan di dalam hati.. :)

Love u Fillah Nur Saidatul Nisa binti Haji Hamdan





~Little Mashitah~
Home Sweet Home

0 comment:

Translate

Terdapat ralat dalam alat ini
Dikuasakan oleh Blogger.
 
..::Little Mashitah::.. Blog Design by Ipietoon