.

.

Pengikut

Oh My English! Musim ke-2

Assalamualaikum...

hehe...
Oh My English!!
korang tengok x cerita ni??
best kot..
sesuai la dengan aku yang xreti nak guna "grammar" dalam english..


Sekarang ni, dh masuk Musim ke-2..
ada cikgu baru..
ada pelajar baru..
cerita dia dah bertambah menarik!...

walaupun cerita duk ulang2 banyak kali kat Astro..
memang xpernah jemu...
bila tengok hari2..
ayat2 atau perkataan yang diajar..
senang nak ingat..
malah...jalan cerita pun senang hafal..
hahaha...



sekarang ni dah masuk siri yang ke - 8..
jangan lepaskan peluang..
yang ada Astro boleh la tengok..
yang xde..buka internet..

http://ohmyenglish.com.my


Talk To You Later..
bye!

Along dah "kahwin"...

Assalamualaikum...
kembali lagi...

cerita ni tahun lepas
tapi aku masih x caya sampai ke hari ni...
walaupun hari ni..ada kat depan mata...
hahaha....

24 june 2012

aku saja "mention" tarikh ni...sebab ada cerita la..
tarikh ni..tarikh kakak aku tunang...
dengan tunang dia la..

ni kakak aku..tp yg tu bukan tunang dia la..haha..

Time ni aku bukan tengah cuti semester..
tp aku minta cuti sehari
so, boleh la tolong2 skit...
nanti "turn" aku plak..  :P *entah bila..

bersama hantaran..

aku saja ja buh gambar2 ni..bila ada budak tu..
hahaha...
seorang yang nakal..tapi cerdik!..
dia duk tengok apa la tu?..


22 disember 2012


Tarikh ni pulak..tarikh penting..hahaha..
ye la..tarikh nikah..


haha..aku dah ada abang ipar.. *abang Long..
ni kenduri sebelah perempuan..kat perak..
haha..tengok baju tu..
teringat hari yang sebelumnya...
aku jugalah jadi tukang jahitnya... ::P
baju nye satu je..sbb xsempat buat.
itulah baju akad nikah..
itulah juga baju resepsi...(bergambo)

gambo ni kat kenduri sebelah lelaki..

Kat Kuala Selangor ni..
aku xdapat nak join la..
huuhu..
sedih pun ada gak..

aku kan orang "penting" kolej aku..
time ni ada "event" kat kolej..
"event" tu seminggu...
minggu lepas aku dah balik rumah..
sebab kenduri yg belah perempuan..
aku skip la "event" tu
untuk hari penutup..aku kena buat video..
so, aku memang x leh nak join la
kenduri yang belah lelaki...


apa-apa pun...
aku doakan
"semoga Allah permudahkan dan berjalan dengan lancar tanpa aku"..
hahaha.. *bajet je

sekarang ni, mereka tengah bahagia...
aku pun gembira + x percaya...

hahaha..

ok lah...
see you next post..
bye!!
 


AMITS activities...


Salam sejahtera..dan salam satu Malaysia....*hahaha..
Urm...
aku nak cerita..,cerita lama..
tapi xlah lama sangat...
 it's happen dalam tahun 2013 juga la..

SEMESTER 4 yang mencabar..

Tahu x, kenapa aku cakap semester 4 ni..yang mencabar??
OK..nak cerita ni..
Sebagai fitrahnya atau pun secara adatnya..
senior @ junior semester 4 sememangnya akan 
merancang dan meng"run"kan segala program...
jadi,ini menjadi satu titik tolak bagi kami 
semua..untuk melihat siapa yang 
mempunyai kebolehan dalam mengurus, mentadbir, atau merosakkan 
sesuatu program....

Oleh disebabkan aku adalah Exco dalam Majlis Perwakilan Mahasiswa(MPM)
banyak benda jugaklah, aku dikecualikan..
seperti jadi ajk dalam organisasi, join meeting, dan lain2 lg..
hahaha...
xseronok juga sebenarnya..sebab rasa dipinggirkan dan
bila orang tanya, aku xtau apa pasal program2 tu...*hua..hua..

Tapi, aku ni degil skit...
nak juga tolong diorg2 tu "handle" program..
aku cakaplah..
"alah, bukan buzy ngat pon kalau MPM"
last2, diorg ambik juga aku masuk dalam organisasi..
sbb dah xde org... *hihihi
(rajin tolong katakan..)


Antara aktiviti Amits 
Hari Teknologi Maklumat dan Multimedia


Amits Gala Nite Dinner 2013



Klinik Kritikal 2013

hehe..
itu je kot untuk hari ni..
nanti saya "update" cerita lain plak..



bye!


K.T.D...


Sekarang ni tengah semangat untuk mempromosi KTD...




Kembali Menyinari.

Assalamualaikum wbt...
Lama sungguh tidak meng"update" blog ni..
kalau nak kira dengan jari,
memang tak cukuplah 20 jari..

10 jari tangan

10 jari kaki...gambar ni cari kt google je..



Tahun 2013

Ya Allah, 2013 sudaa...
genaplah umurku yang berusia 20 tahun..
(waaa..xleh terima kenyataan)
Apa-apa pun, hidup mestilah diteruskan..
walau apa pun jua cabaran dan halangan...*cewah

20 tahun aku sudah menikmati nikmat2 Allah yang
tidak terhingga ini... 

Sebenarnya,aku tak ada masa nak duk lama-lama depan 
laptop..kecuali kalau ada assignment atau projek..
tapi kalau waktu cuti semester..
xmakan pun xpe kalau dok depan laptop ni...
hee...

Aku xtau la nak cerita apa dah...*sbb tula lama x"update"..hahah
OK, lah..kalau ada cerita..baru aku tulis ye...

bye..!






Translate

Terdapat ralat dalam alat ini
Dikuasakan oleh Blogger.
 
..::Little Mashitah::.. Blog Design by Ipietoon