.

.

Pengikut

PICT..2012

Alhamdulillah...
Syukur kepada Allah yang masih lagi memberi kesempatan untuk saya menulis..

Dah lama x ber"update" blog ni...
Hari ni ada kesempatan...
Banyak sebenarnya nak bercerita...tapi kita tengoklah setakat mana yang Allah bagi masa untuk saya menulis..

Cerita pertama:






Poster ni untuk apa??

Ok!!
Inilah poster untuk Program Perkampungan ICT yang dianjurkan oleh Kelab Association Multimedia and Informations Students(AMITS)...
Alhamdulillah,Allah bagi peluang untuk saya mengikuti program ini...
Sebenarnya,selepas pergi program ni,ada hari yang besar sedang menunggu..(nak prepare)
tapi,untuk memenuhi permintaan dari kawan-kawan,saya akur jua..
sebab apa??
Saya yang ajak diorang pergi,last-last,saya pula yang tak pergi..(bersebab)..
yang menariknya program ni sebab ia diadakan di salah sebuah kampung di daerah Tanah Merah,Kelantan.
Dapatlah juga saya merasai bersiar-siar di Kelantan...walau duduk dalam bas jer..(hehe)
Program ini telah berakhir dengan jayanya...dan semua pun gembira....




~bergambar bersama senior~



Antara aktiviti-aktiviti yang dijalankan....



Sedikit perkongsian dari saya:

Tulislah perancanganmu dengan sebatang pensil , serahkan pula pemadamnya kepada Allah , dan izinknNya memadam bahagian yang tidak sempurna untuk digantikan dengan perancangn yang lebih baik . Sebagai hadiah istimewa dariNya untukmu . be strong n smile . :)

 

Little Mashitah..

Kolej Teknologi Darulnaim,Kelantan

 

Life Is Seaching for Mardhotillah...




Translate

Terdapat ralat dalam alat ini
Dikuasakan oleh Blogger.
 
..::Little Mashitah::.. Blog Design by Ipietoon