.

.

Pengikut

Thanks a lot..


Update lagi...
Agar semua itu tidak hilang dari ingatan...


Alhamdulillah..
Allah Maha Mengetahui..
Apa yang ada dilangit dan dibumi serta dihati setiap hamba-hambaNya..

3 tahun mencipta kenangan...
3 tahun mencipta sejarah..
3 tahun mencipta kawan..
3 tahun mencipta cinta yang hanya kerana Nya..
Setiap pertemuan, pasti ada perpisahan..
Bertemu dan berpisah kerana Allah..
Lumrah kehidupan insan yang beriman..

From : Qurratul Ain Binti Abdul Fattah
Qurratul Ain binti Abdul Fattah..
The great girl for me..
The lovely and kindly person..
Tengok dia macam tiada masalah.. dihati beribu masalah..
Tapi, dia seorang tabah, cekal, sabar....
Yang menyembunyikan semua itu..adalah..lerekan senyuman nya...
Allah... aku masih belum mampu begitu...
masakan sukar untuk jadi begitu..
sukar untuk di sembunyikan...
Jazakillah Ain...
Semoga Allah merahmati Kamu...
Love u Ain..Fillah..

From : Fairus Najla binti Fauzi
Fairus Najla binti Fauzi
She's also the great girl..
Seorang yang tinggi dan peramah..
dengan sesiapa sahaja dia buleh memulakan bicara..
Nampak ayu, lembut tapi style..(gaya dia)
Different from others..
-Tak makan sayur
-Tak makan yang berwarna merah(memang pelik)
Dia seorang yang berhati lembut..
Rindu nak sharing2 dengan nya..
Terima kasih Fairus..
Semoga Allah merahmati kamu..
Love u Fairus..Fillah..


From : Kak Fatin Asma' binti Robani
Kak Fatin Asma' binti Robani..
The cute and pinky girl..hehe..
Suka sangat dengan warna pink..
Almost everyday "pink"
Btw.she's very lovely and ayu...
Very stylish girl..but nice..
Thanks kak Fatin
Semoga Allah Merahmati kamu..
Love u kak tin..Fillah..

From : Nurul Afiqah binti Mohamad Sabri
Nurul Afiqah binti Mohamad Sabri
(ops..gambar terbalik)
The cute one..in my bedroom..
The strong and berdikari girl...
Sabar dengan karenah aku yang mood kadang tak menentu..
sometimes so childish..
sometimes matured..
Thanks and Sorry for everything bestie..
Semoga Allah Merahmati Kamu..
Love u fiq..Fillah..


Also to all my friend..
Terima kasih dan minta maaf atas segalanya...
sepanjang perkenalan..
walaupun x bagi hadiah..biarlah doa yang mengiringi...
ingatan aku dan kamu dalam doa yang sentiasa mengiringi....

p/s : Ada rezeki..kita jumpa lagi... :)


Little Mashitah
~home sweet home~
24/4/14

0 comment:

Translate

Terdapat ralat dalam alat ini
Dikuasakan oleh Blogger.
 
..::Little Mashitah::.. Blog Design by Ipietoon