.

.

Pengikut

Kembali Menyinari.

Assalamualaikum wbt...
Lama sungguh tidak meng"update" blog ni..
kalau nak kira dengan jari,
memang tak cukuplah 20 jari..

10 jari tangan

10 jari kaki...gambar ni cari kt google je..



Tahun 2013

Ya Allah, 2013 sudaa...
genaplah umurku yang berusia 20 tahun..
(waaa..xleh terima kenyataan)
Apa-apa pun, hidup mestilah diteruskan..
walau apa pun jua cabaran dan halangan...*cewah

20 tahun aku sudah menikmati nikmat2 Allah yang
tidak terhingga ini... 

Sebenarnya,aku tak ada masa nak duk lama-lama depan 
laptop..kecuali kalau ada assignment atau projek..
tapi kalau waktu cuti semester..
xmakan pun xpe kalau dok depan laptop ni...
hee...

Aku xtau la nak cerita apa dah...*sbb tula lama x"update"..hahah
OK, lah..kalau ada cerita..baru aku tulis ye...

bye..!






0 comment:

Translate

Terdapat ralat dalam alat ini
Dikuasakan oleh Blogger.
 
..::Little Mashitah::.. Blog Design by Ipietoon